Skip to main content

Schiphol Airport parking

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope Schiphol Airport Parking? GreenParking is op 10 minuten afstand van Schiphol een geschikt uitgangspunt voor Schiphol parkeren. Met ruim 2400 plekken op nette, geasfalteerde terreinen hebben wij voldoende capaciteit. Daarnaast rijdt onze gratis shuttleservice 24/7 op continue basis van en naar Schiphol.

Schiphol parking

De reis is geboekt en een betrouwbare parkeerplek is onmisbaar. Dezelfde standaarden als bij Schiphol zelf maar dan goedkoper. Dat kan bij GreenParking Schiphol. Nette en veilige terreinen, vlakbij Schiphol Airport. Reserveer nu snel en eenvoudig een parkeerplek via onze shuttleservice of valet parking. Bij shuttleservice parkeer je zelf je auto en word je naar de luchthaven gebracht met onze gratis shuttlebus. Bij valet parking rijd je naar de vertrekhal waarnaar je je sleutels afgeeft en je auto naar onze veilige GreenParking Schiphol parkeerplaats gereden wordt. Bij aankomst staat de auto weer voor je klaar.

Veilige parkeerlocaties

Met ruim 2400 plekken op afgesloten, geasfalteerde terreinen in Aalsmeer is GreenParking een perfecte uitkomst voor Schiphol parkeren. Daarnaast zorgt 24/7 camerabewaking én kentekenherkenning voor een betrouwbare parkeerlocatie van jouw auto. Ga gerust op reis.

Voordelen van Schiphol Airport parking

  • 24/7 shuttle service met opvallende Amsterdamse bussen
  • Veilige en betrouwbare parkeerlocaties
  • Gelegen op Green Park in Aalsmeer
  • 24/7 klantenservice
  • Parkeerplekken snel en voordelig online gereserveerd

10 min.

bij Schiphol vandaan

gratis

shuttle service

24/7

bereikbaar

Locatie parkeerterreinen Schiphol parkeren

Stel je navigatie in op Middenweg 7 Aalsmeer of volg de borden Green Park Aalsmeer.

Check online beschikbaarheid en tarieven Bereken parkeertarief

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Kan ik overdekt parkeren?

Nee, onze terreinen zijn niet overdekt. Onze terreinen zijn volledig geasfalteerd en goed verlicht. 24/7 camerabewaking en kentekenherkenning zorgen ervoor dat je auto veilig staat.

Mag ik met mijn camper of verlengd voertuig parkeren?

Nee het is niet mogelijk om met een camper of een verlengd voertuig te parkeren. De maximale lengte van een voertuig mag 5 meter zijn en 2.40 meter breed. Dit i.v.m. de doorgang door de slagbomen.

Hoeveel uur van te voren moet ik aanwezig zijn op de parking?

Wij adviseren je voor vluchten binnen Europa 2.5 uur voor vertrek aanwezig te zijn en voor vluchten buiten Europa 3.5 uur. Houd voor het hoogseizoen ruimere tijden aan. Voor meer informatie over de actuele vluchttijden neem contact op met de touroperator of reisbureau.

Alle veelgestelde vragenContact opnemen

Wat klanten zeggen over Greenparking

“Prima service. Makkelijk te vinden en te parkeren. Vlotte brengservice en ophaalservice van en naar Schiphol.”

Simone van Dongen

“Prima bereikbare locatie. Goed vervoer van en naar Schiphol, ook bij aankomst laat op de avond.”

Bert van Straaten
Reserveer nu